Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Has anyone else been having trouble with the forums?

  1. #11
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Concord, CA
    Posts
    1,477
    Shop Now
    Definitely a problem for me as well. They must be having server problems as it appears to be a database managment issue, perhaps adding the new app overloaded their system's capabilites somehow although I'm not sure how that would happen.

  2. #12
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Atlanta
    Posts
    1,791
    Yes! The reason I don't come here much anymore. I don't know if the traffic is too heavy or what....

  3. #13
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Portland
    Posts
    5,426
    When something like this suddenly happens, I always suspect a failed upgrade.

  4. #14
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Santa Barbara
    Posts
    10,516
    They should use linux hosting instead.
    Female, 5'3", 50, Max squat: 202.5lbs. Max deadlift: 225 x 3.

  5. #15
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    michigan
    Posts
    264
    Yep, very annoying!
    *Sara*

  6. #16
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    PA
    Posts
    736
    This is the first time all day I've been able to access the boards and actually read threads. You can tell by the time stamps on the posts that hardly any have been made in the last few hours.

  7. #17
    Join Date
    May 2010
    Location
    California
    Posts
    1,635
    Shop Now
    Yeah, I was just going to say: glad that the site is working again. So now my work productivity can finally take a nosedive. Was being so productive all day b/c MDA was pretty much down.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •