Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: is something wrong with sign in?

  1. #1
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    1,232

    is something wrong with sign in?

    Shop Now
    Its taken me ages to figure out that for some reason the 'user name' prompt stays in the field (but somewhere hidden on the right) so you have to keep pressing delete and backspace to clear the field entirely before trying to sign in. Is this my imagination? Is it my computer being weird?

  2. #2
    Join Date
    May 2010
    Location
    VA USA
    Posts
    499
    Yes something is wrong. I emailed to get my password changed three times because I thought I was entering it wrong. I finally tried every possible combination of deletes and backspaces to totally clear the Username field. There is some wierd programming thing that causes the cursor to land in the middle of the field, rather than the far left. I wonder if it is a Mac vs PC thing. I have a Mac that I was trying it on. I may try tomorrow on a different computer, a PC, and see if it does the same thing.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    AK
    Posts
    1,511
    I have to keep clicking the name box until it highlights and allows me to type so that my name appears to the left of the field and not the middle or the right side.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    1,232
    phew - thought it was just me. though clearly everyone is eventually figuring it out!

  5. #5
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    moab ut.
    Posts
    404
    Thank you for posting this. I haven't been able to sign in all weekend.

  6. #6
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Sacramento, CA
    Posts
    525
    Same for me - I think it happened when they changed the header to the new one that is up now. I have to triple-click the box so it highlights the whole thing, backspace, and then enter my username. I also had my password changed twice! Ha! Glad we are figuring this out. I was so sad being unable to log into the forums for a day...!

  7. #7
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Gerrards Cross, Buckinghamshire, though originally from Sheffield
    Posts
    803
    Quote Originally Posted by JeffC View Post
    Yes something is wrong. I emailed to get my password changed three times because I thought I was entering it wrong. I finally tried every possible combination of deletes and backspaces to totally clear the Username field. There is some wierd programming thing that causes the cursor to land in the middle of the field, rather than the far left. I wonder if it is a Mac vs PC thing. I have a Mac that I was trying it on. I may try tomorrow on a different computer, a PC, and see if it does the same thing.

    Jeff - glad to see there's someone else enlightened here! I read this, and then tried using 4 different browsers (Safari, Opera, Firefox and Chrome under Snow Leopard 6.4) and the same browsers under XP (installed using Boot Camp). I don't appear to have any problems (for once - usually, if anyone's gonna have probs, it's gonna be me! )
    La tristesse durera toujours...

  8. #8
    Join Date
    May 2010
    Location
    VA USA
    Posts
    499
    Had the same problem on a PC. After hitting delete and backspace several times it finally logged me in.

  9. #9
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Cleveland, Ohio
    Posts
    2,539
    Had this problem with explorer, firefox seems to be okay

  10. #10
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Flower Mound, Texas
    Posts
    2,148
    Shop Now
    Yeah, it's been messed up for Google Chrome too.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •